Aanvraag van de kwetsbaarheidsscan
Deze kwetsbaarheidsscan geeft u inzicht in mogelijke zwaktes in uw organisatie. Hiervoor hebben wij wel wat informatie van u nodig. U wordt vriendelijk verzocht onderstaande gegevens in te vullen en zelf een account aan te maken. Wanneer u dit gedaan heeft en deze informatie verzonden heeft, ontvangt u binnen enkele minuten een email bericht. Via dit e-mailbericht dient u uw account te bevestigen, waarna u kunt inloggen. Na het volledig invullen en afsluiten van deze scan ontvangt u, via een email, de resultaten. Wij nemen daarna contact met u op om deze resultaten te bespreken. Bent u al geregistreerd? Klik dan hier om in te loggen.

Aanvraag

Wij verzoeken u vriendelijk onderstaande gegevens in te vullen.
Waar een * staat zijn verplichte velden.

Aanmaken account

U dient zelf uw account aan te maken, door een gebruikersnaam en een wachtzin te kiezen.
De wachtzin dient te voldoen aan minimaal 20 karakters inclusief spaties. Een wachtzin is in feite hetzelfde als een wachtwoord, maar dan in de vorm van een zin. Een wachtzin is sterker vanwege het feit dat het veel karakters kent. Bovendien is een zin makkelijker te onthouden.

Nadat u uw gegevens en uw account heeft ingevuld, kunt u dit verzenden door op de knop “aanmelding versturen” te klikken.
U ontvangt direct hierna een email, om uw account te activeren, waarna u kunt inloggen.